Jabse Ink Home
804 
 Ink Home • Jabse •
  ВходПишиRSS КалендарКапсулиАвтори 804 • Статии 27649 • Коментари 1385  
аз мога повече | дистанционно обучение | ЦПО "Онлайн" | онлайн | microsoft | sql | linux | курсове | бижута | системно администриране | cisco | java | vmware | дистанционно | онлайн магазин | София | Magniflex | безплатна доставка | здраве | www.lekuva.net | промоция | iSleep | мемори пяна |
Най-четени : днес • вчера • 7 дни • 30 дни • случайна история • статия на деня

Крехки ароматни свински стекове от плешка

   от 13-02-2017 23:41 Крехки ароматни свински стекове от плешка : Jabse.InK (5.4/10) 231
Продукти
Свински стекове от плешка;
Олио;
Червен пипер;
Черен пипер;
Дафинов лист;
Бахар;
Кромид лук;
Моркови;
Зеленчуков бульон;
Червено и бяло вино;
Пресен магданоз;
Прясна мащерка.


Представяме ви страхотна рецепта за крехки ароматни свински стекове от плешка.

Намажете стековете с мазнина, за да попиват добре подправките. След това поръсете обилно с червен и черен пипер, дафинов лист, бахар и малко лют пипер. Сложете в дълбока тава стековете, заедно с пресни магданоз и мащерка. Добавете глава кромид лук за аромат и моркови. Залейте стековете с добре разтворен зеленчуков бульон и добавете малко червено и бяло вино. Долейте с вода до половината на дълбочината на тавата. Увийте с алуминиево фолио и печете на умерена температура (около 180 градуса) за близо час-час и половина. Под фолиото месото се задушава и парите от соса проникват и го превръщат в изключително крехки и ароматни вкусни стекове.


Дай твоята оценка за статията от 1 до 10 :
автор : Магазин за Месо • 0 коментара • 748 прочитания • 256 уникални

таг : крехки ароматни свински стекове от плешка рецепта за крехки свински стекове месарски магазин меса




Коментар :


Твоето име : Вход

Въведете числото : двecтa oceмдeceт и двe      


© Jabse 2024 • eServiceinfo.com • onTap.bg • PoBlizo.com •